"Een betrouwbare installatie aanleggen vereist niet alleen kennis"

Data Netwerk

IT bases is dé Datacenter installateur. Het ontwerpen én aanleggen van netwerken binnen de computerruimte is voor ons een kern activiteit. Maar óók de datainstallatie binnen het gehele gebouw. Beiden zo van opzet dat veranderingen in de toekomst eenvoudig kunnen worden gerealiseerd. De totaal oplossing in één hand. IT bases certificeert het datanetwerk. En koppelt hieraan haar 24 x 7 Service Programme als u dat wilt.

IT bases volgt de trends op de voet en anticipeert met onze kennis en creativiteit. IT bases is van korte lijnen en heldere communicatie, óók op de werkvloer. U doet zaken met de bron en dat levert operationele- en financiële voordelen op. IT bases is niet afhankelijk van derden. Netwerkbekabeling op maat.

serverruimte netwerk bekabeling

Databekabeling

De databekabeling is bepalend voor de beschikbaarheid. Het vormt immers de verbinding met de buiten wereld. Om de Up Time te kunnen garanderen zijn cruciale componenten......

Lees meer

datacenter prefab bekabeling

Prefab Bekabeling

Het datanetwerk in de computerruimte aanleggen is arbeidsintensief. De oplossing is prefab bekabeling. Vooraf worden alle lengtes ingemeten en per verbinding gereed gemaakt. On-site......

Lees meer

aanleg datacenter bekabeling

Up & Running Programme

IT bases heeft voor u het Up & Running programme ontwikkeld. Dit programma bestaat uit dienstverlenende componenten. U koopt geen los maar een wérkend product. Wel zo handig toch!

Lees meer

Opdrachtgevers

Kant-en-Klare Serverruimtes

Bewezen technologie exact afgestemd op uw toepassing

Specificatie & Offerte

Cloud Verhuis Service »

Zet u de hardware buiten de deur? IT bases richt uw nieuwe 'huis' in.

Stel direct uw vraag »

StressTest Data Center »

Na grondige inventarisa- tie stellen we vast of er verbeterpunten zijn.

Vraag nu GRATIS aan »