"Een betrouwbare installatie aanleggen vereist niet alleen kennis"

Datacenter Monitoring

IT bases is dé Datacenter installateur. Monitoring is van groot belang om de ‘Up Time’ van uw datacenter te garanderen. Problemen signaleren voordat ze zich voordoen. Met het doel om calamiteiten - als gevolg van bijvoorbeed overbelasting of uitval van de koel installatie - te voorkomen. IT bases ontwerpt én installeert deze installaties. Zorgt voor onderlinge samenhang en ‘communicatie’. Niets op zichzelf staand maar gekoppeld. Alles om de betrouwbaarheid en efficiëntie te maximaliseren.

IT bases volgt de trends op de voet en anticipeert met kennis en creativiteit. We houden van korte lijnen en heldere communicatie, óók op de werkvloer. U doet zaken met de bron en dat levert operationele- en financiële voordelen op. IT bases is niet afhankelijk van derden. 

serverruimte monitoring

Datacenter Monitoring

Binnen de serverruimte zijn er een aantal parameters van groot belang. Deze beïnvloeden de ‘conditie’ en dus de beschikbaarheid. Welke zijn dit en wat moet ik weten?.....

Lees meer

installatie datacenter monitoring

Up & Running Programme

IT bases heeft voor u het Up & Running programme ontwikkeld. Dit programma bestaat uit dienstverlenende componenten. U koopt geen los maar een wérkend product. Wel zo handig toch!

Lees meer

Opdrachtgevers

Kant-en-Klare Serverruimtes

Bewezen technologie exact afgestemd op uw toepassing

Specificatie & Offerte

Cloud Verhuis Service »

Zet u de hardware buiten de deur? IT bases richt uw nieuwe 'huis' in.

Stel direct uw vraag »

StressTest Data Center »

Na grondige inventarisa- tie stellen we vast of er verbeterpunten zijn.

Vraag nu GRATIS aan »