"Een betrouwbare installatie aanleggen vereist niet alleen kennis"

koel Installatie

IT bases is dé Datacenter installateur. Ervaren als het gaat om het realiseren van energiezuinige koelinstallaties. Lucht- of watergekoelde configuraties. Afhankelijk van uw doelstellingen ontwerpt IT bases een ruimte opstelling of directe koeling nabij de racks. Flexibel maar bovenal schaalbaar. Koeling exact waar u het nu nodig heeft. Oplossingen die beantwoorden aan uw verwachtingen. Koelbehoefte, opstelling op zaal en budget zijn hierin leidend.

IT bases volgt de trends op de voet en anticipeert met onze kennis en creativiteit. IT bases is van korte lijnen en heldere communicatie, óók op de werkvloer. U doet zaken met de bron en dat levert operationele- en financiële voordelen op. IT bases is niet afhankelijk van derden. Koeling op maat.

datacenter koeling

DX Ruimte & Rack Koeling

Koeling is key! Zonder voldoende koude lucht van de juiste kwaliteit lopen server systemen direct vast. Binnen het ontwerp moet optimale air flow worden gerealiseerd om de UP Time maximaal......

Lees meer

datacenterkoeling

Water Ruimte & Rack Koeling

Efficiënte en betrouwbare koeling van hardware systemen is een voorwaarde. Modulair en schaalbaar bouwen is vandaag al bepalend voor morgen. Koeling -met als koudemiddel water- is volop......

Lees meer

serverruimte koeling

Up & Running Programme

IT bases heeft voor u het Up & Running programme ontwikkeld. Dit programma bestaat uit dienstverlenende componenten. U koopt geen los maar een wérkend product. Wel zo handig toch!

Lees meer

Opdrachtgevers

Kant-en-Klare Serverruimtes

Bewezen technologie exact afgestemd op uw toepassing

Specificatie & Offerte

Cloud Verhuis Service »

Zet u de hardware buiten de deur? IT bases richt uw nieuwe 'huis' in.

Stel direct uw vraag »

StressTest Data Center »

Na grondige inventarisa- tie stellen we vast of er verbeterpunten zijn.

Vraag nu GRATIS aan »