"Een betrouwbare installatie aanleggen vereist niet alleen kennis"

Noodstroom Installatie

IT bases is dé Datacenter installateur. UPS en het Aggregaat maken deel uit van de standaard Back- Up stroomvoorziening. Een sterke kerncompetentie van IT bases. Kapitaalintensieve componenten die moeten ‘meegroeien’ met de vermogensbehoefte. Schaalbare- en uitwisselbare eenheden die inzetbaar zijn waar en wanneer nodig. Naast het ontwerp implementeert IT bases de configuratie.

IT bases volgt de trends op de voet en anticipeert met onze kennis en creativiteit. IT bases is van korte lijnen en heldere communicatie, óók op de werkvloer. U doet zaken met de bron en dat levert operationele- en financiële voordelen op. IT bases is niet afhankelijk van derden. Back Up op maat.

serverruimte UPS

UPS systeem

Hoeveel vermogen u in de (nabije) toekomst nodig heeft, blijft moeilijk te voorspellen. Het liefst investeert u naar behoefte. Ideaal is het als een UPS systeem modulair kan......

Lees meer

datacenter noodstroom

Aggregaat

Het Aggregaat is een zeer belangrijk onderdeel in de noodstroom keten. Zonder aggregaat is er bij uitval van het net nauwelijks tijd de hardware gecontroleerd down te brengen. Ook niet ......

Lees meer

computerruimte service

Up & Running Programme

IT bases heeft voor u het Up & Running programme ontwikkeld. Dit programma bestaat uit dienstverlenende componenten. U koopt geen los maar een wérkend product. Wel zo handig toch!

Lees meer

Opdrachtgevers

Kant-en-Klare Serverruimtes

Bewezen technologie exact afgestemd op uw toepassing

Specificatie & Offerte

Cloud Verhuis Service »

Zet u de hardware buiten de deur? IT bases richt uw nieuwe 'huis' in.

Stel direct uw vraag »

StressTest Data Center »

Na grondige inventarisa- tie stellen we vast of er verbeterpunten zijn.

Vraag nu GRATIS aan »