"Een fijne werkomgeving leidt tot betere prestaties"

Controlroom Bouwen

Een 24/7 omgeving vraagt speciale aandacht. Werknemers werken er in shifts, dus ook s’ nachts. Onze biologische klok is hier niet op ingesteld. Hoe zorgen we dat de medewerker alert blijft?

IT bases zoomt in op alle facetten binnen de 24-uurs omgeving, dus hebben we - naast alle infrastructurele voorzieningen, zoals een snel en betrouwbaar netwerk- ook oog voor de medewerker. Onderzoek heeft uitgewezen, dat iemand beter presteert als ie zich comfortabel voelt. Het lichaamsritme is dan veel meer in balans. Uitgekiende lichtcondities zijn daarbij cruciaal. Een afgewogen lichtplan heeft uiteindelijk positieve invloed op de medewerker en dus op resultaat.

controlroom bouwen

Lichtplan met Effect

Licht heeft grote invloed op medewerkers die werkzaam zijn in een 24/7 omgeving. Op hun welzijn en dus ook op hun functioneren. Juist daarom is het nodig dat u aandacht besteedt aan......

Lees meer

controlroom bouwen

Up & Running programme

IT bases heeft voor u het Up & Running programme ontwikkeld. Dit programma bestaat uit dienstverlenende componenten. U koopt geen los maar een wérkend product. Wel zo handig toch!

Lees meer

Opdrachtgevers

Kant-en-Klare Serverruimtes

Bewezen technologie exact afgestemd op uw toepassing

Specificatie & Offerte

Onderhoud & Beheer

Smart cost efficiënt onderhoud

Zonder inzicht geen uitzicht

Meer over de ITbases Infra pakketten

StressTest Data Center »

Na grondige inventarisa- tie stellen we vast of er verbeterpunten zijn.

Vraag nu GRATIS aan »