"Altijd bereikbaar………. ook als het even tegen zit"

Onderhoud & Beheer

Onderhoud en beheer van de serverruimte is essentieel om problemen te voorkomen. Maar schiet er zo vaak bij in. Wie houdt dat eigenlijk bij in uw organisatie? Wie is verantwoordelijk om de doelstellingen van efficiency, uptime en snelheid te halen? En wie ontvangt de alarmen - vooral s’ avonds en in het weekend- en komt in actie?

Wij weten wat nodig is om de volledige infra up & running te houden. Én natuurlijk archiveren en rapporteren we alle beschikbare data. Alle activiteiten door één partij gecoördineerd en uitgevoerd, ‘year-round-the-clock’.

serverruimte onderhoud

Infra Care

Onderhoud op maat - het woord zegt het al - is toereikend en bovendien niet budget verslindend. U kiest zelf uw persoonlijke service window of laat bijvoorbeeld de responstijd variëren.

Lees meer

Serverruimte testen

Infra Management

U wilt nét iets meer dan alleen het periodiek en begeleid uitvoeren van preventief onderhoud. Dat betekent bijvoorbeeld dat wij het periodiek testen van installaties uit handen nemen. Check & Test. Én dat u een overzichtelijke vermogensbalans krijgt.

Lees meer

serverruimte monitoring

Infra Monitoring

U heeft kritische apparatuur in de serverruimte echter het doorzetten van alarmen is er bij ingeschoten. Door year-round-the-clock te monitoren bent u in control. Vroegtijdig signaleren verhoogt de up-time en

Lees meer

datacenter monitoring

Infra Measurement

Meten is weten. Hoe is het beschikbare vermogen verdeelt binnen de serverruimte? Het design is gebaseerd op redundante beschikbaarheid maar bent u nog steeds redundant? Door te meten krijgt u inzicht en dat lijdt tot verantwoord gebruik.

Lees meer

Opdrachtgevers

Kant-en-Klare Serverruimtes

Bewezen technologie exact afgestemd op uw toepassing

Specificatie & Offerte

Bestaande ruimte aanpassen

Koude- en warme lucht scheiden?

Upgrade Koel- of UPS vermogen?

Chat met onze engineers

Cloud Verhuis Service »

Zet u de hardware buiten de deur? IT bases richt uw nieuwe 'huis' in.

Stel direct uw vraag »