"We nemen u graag alles uit handen.........daar zijn we goed in"

Infra Management

Naast het noodzakelijke onderhoud aan de infrastructuur - Infra Care - is het beheer - Infra Management - een must have. Regelmatig testen van de infrastructuur, advies over het gebruik en inzicht in de (on)mogelijkheden. Compleet support en advies van onze Service Manager. Nu en in de toekomst. Overzichtelijk en duidelijk weergegeven in de rapportage.

Een nieuwe of juist een bestaande serverruimte. Adequaat onderhoud is dan de eerste prioriteit. Dat bevordert in ieder geval de up-time. Én beïnvloedt de levensduur van componenten positief.

Echter frequent beproeven van installaties, in detail weten hoe de vermogens balans eruitziet en of de meest belangrijke onderdelen zoals noodstroom en koeling werkelijk nog redundant zijn. Dan is Infra Management een noodzakelijke toevoeging.

Infra Management | Check & Test

Het is van groot belang componenten en installaties periodiek solitair en integraal te testen. Dan stellen we keer op keer vast u of alles nog steeds functioneert. Zoals we mogen verwachten. Het spreekt voor zich dat we dit altijd in overleg doen. Zoals; 

  • Periodiek testen van de brandmeld- en blusinstallaties
  • Periodiek starten en belasten van het Nood Stroom Aggregaat (NSA)
  • Start de koelmachine na een netspanningsuitval vanzelf weer op?
  • Worden alle meldingen vanuit de infra verzonden en worden deze juist ontvangen?
  • Black Building test waarbij we simuleren alsof het net is uitgevallen 

Infra Management | Vermogensbalans

Het design van de ruimte is gebaseerd op de behoefte van nu en in de toekomst. Maar voldoet het design nog steeds? Met andere woorden is het vermogen nog steeds toereikend? Is de noodzakelijke redundantie er nog en is het vermogen voldoende in balans? Is de hardware juist verdeelt over de racks? Écht vragen waarop u antwoord moet willen hebben.

Het bijplaatsen van server systemen moet geen ‘wild guess’ meer zijn. Met als mogelijk gevolg dat er een uitval plaatsvindt. Onverwacht, meestal zeer ongelegen en met de nodige impact. Onverhoopte overbelasting van de A- of B-feed of bijvoorbeeld het UPS systeem moet verleden tijd zijn.

  • Vaststellen wat de belasting of het verbruik is van de verschillende componenten
  • Is de A-feed (50%) en de B-feed (50%) in het rack juist verdeelt en belast?
  • Is belasting van de UPS gelijkmatig verdeelt?

Zonder inzicht geen uitzicht. Dat is ons statement! In de rapportage staat overzichtelijk vermeld hoe de infrastructuur ‘eruitziet’. Actie- en verbeterpunten worden overzichtelijk gerubriceerd. Geen verassingen achteraf maar volledig in control vooraf.

Infra Management | Support & Advies

Menselijk handelen is één van de grootste bedreigingen. Hoe bedien ik componenten binnen de infrastructuur, wat zegt deze melding mij en is het bijvoorbeeld verantwoord extra apparatuur te plaatsen in serverrack 3? Zonder rack-indelings-overzicht bent u nergens en kunt u niet vooraf plannen.

Support en advies het hele jaar door zijn onontbeerlijk. Onze Service Manager staat voor u klaar om vragen te beantwoorden, advies te geven of mee te denken bij geplande veranderingen in de toekomst. Spreekt het u aan dan kiest ook u voor Infra Management.

Infra Management & Infra Care combineren

Infra Management is perfect en naadloos te combineren met Infra Care. Hierbij voert ITbases ook het periodiek onderhoud uit. Gestructureerd, gedegen en betrouwbaar. Zoals u mag verwachten. 

Infra Care omvat doeltreffend en betrouwbaar onderhoud aan de infrastructuur. Zo hebben we vaste elementen gedefinieerd. Gebaseerd op ervaringscijfers. Zonder uitzondering gericht op het voorkomen van ongeplande down time. Grip houden en dat tegen acceptabele kosten. 

Als u Infra Care implementeert heeft u een zorg minder. Alle elementen die noodzakelijk zijn om op de infrastructuur te kunnen vertrouwen zijn verwerkt. Teamwork tussen u als gebruiker en onze Service Manager. Verassingen sluiten we zoveel mogelijk uit én maken de toekomst alvast inzichtelijk. Gericht op het beperken van onnodig hoge kosten zonder dat de up-time op enig moment in het geding komt.

Infra Management is goed te combineren met andere ITbases Onderhoud & Beheer componenten

Opdrachtgevers

Kant-en-Klare Serverruimtes

Bewezen technologie exact afgestemd op uw toepassing

Specificatie & Offerte

Bestaande ruimte aanpassen

Koude- en warme lucht scheiden?

Upgrade Koel- of UPS vermogen?

Chat met onze engineers

Cloud Verhuis Service »

Zet u de hardware buiten de deur? IT bases richt uw nieuwe 'huis' in.

Stel direct uw vraag »