"Wat is de conditie van uw computerruimte?"

Stress Test

IT is dynamisch. Non stop en full power in beweging. Dat betekent dat u ervoor moet zorgen dat alles ‘year round the clock’ blijft functioneren zoals uw organisatie dat mag verwachten. Toch?! Maar is uw serverruimte wel in topconditie?

IT bases ontwikkelde speciaal hiervoor de Stress Test. Deze test geeft u inzicht in de ‘conditie’ van uw serverruimte. Na grondige inventarisatie stellen we vast of er verbeterpunten zijn. In dat geval hebben we de oplossing alvast voor u uitgewerkt. Een betrouwbare aanpak met resultaat.

Onze aanpak……pragmatisch

Onze ervaren engineer neemt tijdens het intakegesprek de vragenlijst met u door. De vragenlijst is gebaseerd op onze praktijkervaring als datacenter expert. We krijgen inzicht door een aantal onderwerpen met elkaar te bespreken en deze te toetsen;

  • Up time afspraken met de gebruiker
  • Organisatie van het onderhoud
  • Infrastructuur onderwerpen aan praktijkonderzoek
  • Specifieke wensen en functionaliteit

Bent u in balans?

De antwoorden op de vragen en de uitkomst van ons praktijkonderzoek vergelijken we met elkaar. We leggen de theorie naast de werkelijkheid. In vele gevallen verrassend is onze ervaring. IT bases weet nu waar ú staat en of u echt in control bent. Tijd om onze conclusies te trekken en deze samen te evalueren.

De toekomst

IT bases verwerkt de conclusies in een overzichtelijk en beknopt rapport. Onze engineer presenteert de uitkomsten aan u. Er is direct gelegenheid tot het stellen van vragen. U mag van IT bases verwachten dat wij aanbevelingen doen. Deze geven we een prioriteit. Wellicht zijn er zaken die beslist morgen aangepast moeten worden.

IT bases teamwork

Het blijkt dat er een aantal aanpassingen gerealiseerd moeten worden. Zoals u van ons mag verwachten hebben wij vooraf de aanpak bepaald het gaat immers om een life situatie. Benodigde componenten zijn geselecteerd en worden geïmplementeerd. Ons Up & Running programme support deze aanpak.

Opdrachtgevers

Kant-en-Klare Serverruimtes

Bewezen technologie exact afgestemd op uw toepassing

Specificatie & Offerte

Bestaande ruimte aanpassen

Koude- en warme lucht scheiden?

Upgrade Koel- of UPS vermogen?

Chat met onze engineers